ALGEMENE VOORWAARDEN ACTIVE DUTCH

Als u zich aanmeldt voor een cursus bij Active Dutch stemt u in met de onderstaande voorwaarden:

 

  1. BETALING

 

  1. 1 De cursist moet het volledige cursusgeld twee weken vóór aanvang van de cursus voldoen. Als de betaling niet binnen is vóór aanvang van de cursus dan is er kans dat de cursist zijn plaats kwijtraakt.

  2. Het is niet mogelijk om het cursusgeld in termijnen te betalen of slechts een gedeelte van het cursusgeld te betalen. Het is niet mogelijk om de cursus te betalen uit een DUO lening.

  3. Als uw bedrijf de cursus betaalt, dan kunnen wij de factuur ook rechtstreeks naar uw bedrijf sturen. Ook dan moet het volledige cursusgeld overgemaakt zijn vóór aanvang van de cursus.

  4. Active Dutch is vrijgesteld van btw.

 

2. TERUGBETALING EN ANNULEREN BIJ GROEPSCURSUSSEN

 

2.1 Een groepscursus gaat uit van een bepaald aantal cursisten. Dit betekent dat u het cursusgeld niet terugkrijgt als u na aanvang van de cursus stopt.

2.2. U kunt uw inschrijving per direct schriftelijk annuleren tot 14 dagen vóór aanvang van de cursus. Binnen deze termijn is annuleren kosteloos. Als u binnen 14 dagen vóór aanvang van de cursus annuleert, moet u 50% van het lesgeld betalen.

2.3 Als de cursist niet naar een les kan komen (of de gehele cursus) is dit voor eigen risico en Active Dutch is dan niet verplicht het cursusgeld (of een gedeelte) terug te betalen.

2.4 Lessen of cursussen die vervallen door overmacht zullen ingehaald of gerestitueerd worden.

2.5 Active Dutch behoudt zich het recht voor om een cursus bij onvoldoende inschrijvingen te annuleren.

 

3. TERUGBETALING EN ANNULEREN BIJ PRIVELESSEN EN LESSEN VIA SKYPE

 

3.1 Privélessen en lessen via Skype moeten minimaal 48 uur van tevoren worden afgezegd.

3.2 Lessen of cursussen die vervallen door overmacht zullen ingehaald of gerestitueerd worde

4. MATERIAAL

4.1 Al het materiaal dat door Active Dutch (uitgezonderd het lesboek) wordt verstrekt, mag niet gekopieerd of gedeeld worden of aan derden worden doorgegeven.

 

5. KLACHTEN

 

5.1 Active Dutch doet haar uiterste best om kwalitatief goede lessen te verzorgen en haar klanten tevreden te stellen. Vóór aanvang van de cursussen bespreken we de verwachtingen van de cursist en bekijken we welke cursus past bij het taalniveau van de cursist. Tijdens de cursus krijgen we ook graag feedback van de cursisten om hun tevredenheid en vooruitgang te peilen.

Mocht er een probleem zijn dan kan de cursist het beste eerst met de desbetreffende docent praten om het probleem op te lossen. Mocht de cursist toch een klacht hebben dan kan hij of zij een e-mail sturen naar Anouk van der Linde, de eigenaar van Active Dutch. Wij sturen u een ontvangstbevestiging van uw klacht met vermelding van de termijn waarop wij uw klacht zullen afhandelen.

 

6. PRIVACY

6.1 Active Dutch zal alle informatie die door cursisten is verstrekt vertrouwelijk behandelen.

6.2 Active Dutch verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- U te kunnen bellen of mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om diensten (bijvoorbeeld in-company taaltraining) bij u te verzorgen

U heeft het recht om uw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
U kunt uw verzoek tot intrekking van de toestemming van de verwerking van uw gegevens sturen naar activedutchinfo@gmail.com. Uw gegevens worden dan verwijderd.

 

7 PROMOTIE

7.1 Active Dutch heeft het recht om foto’s van cursisten te maken tijdens de les voor promotiedoeleinden. Hiervoor vragen wij de cursisten altijd vóóraf toestemming.
 

8. AANSPRAKELIJKHEID

8.1 Active Dutch is niet aansprakelijk voor letselschade of het verlies van eigendommen tijdens activiteiten georganiseerd door Active Dutch.

©2019 by Active Dutch. Proudly created with Wix.com

Terms and conditions Active Dutch

Algemene voorwaarden

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now